po 15.10.2018
Aktuální zprávy

Fanshop nabízí novou podzimní kolekci!

Atraktivní podzimní kolekci nabízí Baník Ostrava ve svém fanshopu na městském stadionu, a také v e-shopu. Mikiny, sportovní vycházkové zboží a další nový zajímavý sortiment, to vše je nyní nově v nabídce Fanshopu Baníku Ostrava!

"Jedná se o širokou podzimní nabídku," uvedl Martin Bojda, manažer fanshopu. "Na četná přání našich fanoušků jsme do ní zařadili i vycházkové oblečení značky Adidas, které nyní užívají hráči A-týmu," sdělil Martin Bojda s dodatkem, že v aktuální nabídce fanshopu jsou i aktuální černé dresy, v nichž Baník poprvé nastoupil v zápase v Mladé Boleslavi.

Fanshop navíc chystá pro všechny zájemce novou službu. V den utkání s Karvinou si fanoušci budou moci na dresy zakoupené ve fanshopu nechat nažehlit jakoukoliv jmenovku. "Fanoušci, kteří s tímto požadavkem před utkáním přijdou a dres si zakoupí, nebo zakoupený dres přinesou, jej ve fanshopu ponechají a po utkání si jej budou moci i s nažehlenou jmenovkou vyzvednout. Počítáme s tím, že tato služba po utkání s Karvinou v trvalé nabídce nabídce fanshopu zůstane," dodal Martin Bojda.


35
Jakub
Markovič
10
Matěj
Šín
5
Jiří
Boula
20
Abdullahi
Tanko
28
Filip
Kubala
4
Robert
Mišković
77
Gigli
Ndefe
30
Jiří
Letáček
11
Eldar
Šehić
0
Paixao da Silva
Ewerton
15
Patrick
Kpozo
19
David
Lischka
29
Ladislav
Takács
26
Filip
Blažek
24
Jan
Juroška
9
David
Buchta
7
Karel
Pojezný
13
Samuel
Grygar
17
Michal
Frydrych
12
Tomáš
Rigo
21
Jiří
Klíma