po 16.7.2018
A-tým

Baník se před ligou utká ještě s Petřkovicemi

Baník už zná soupeře pro náhradní ligovou generálku. Ve středu 18. července si tým trenéra Bohumila Páníka zahraje proti FC Odra Petřkovice. Hrát se bude na hřišti v Markvartovicích a výkop je stanoven na 17.30.

Jak známo, Baník měl sehrát poslední zápas letního přípravného období uplynulou sobotu v Bischofshofenu proti FK Rostov. Ruský klub však utkání v pátek večer zrušil. Baník sehnal náhradu a sehraje utkání proti Petřkovicím. „Jsme rádi, že zafungovala spolupráce mezi ostravskými kluby a děkujeme Petřkovicím za vstřícné jednání,“ uvedl Michal Bělák, výkonný ředitel FC Baník Ostrava.

„Se situací, do níž jsme se ne vlastní vinou dostali, jsme se nechtěli smířit. Ligová generálka je velmi důležitou součástí přípravy,“ řekl Marek Jankulovski, sportovní ředitel FC Baník Ostrava. „Nebylo samozřejmě ve chvíli, kdy se blíží začátek soutěží a všechny kluby mají pevně daný program, snadné najít soupeře. Nechtěli jsme hledat níž než na úrovni třetí ligy. O to víc si cením přístupu Petřkovic, které nám vyšly vstříc,“ dodal Marek Jankulovski.

5
Jiří
Boula
11
Eldar
Šehić
15
Patrick
Kpozo
30
Jiří
Letáček
29
Ladislav
Takács
26
Filip
Blažek
12
Tomáš
Rigo
20
Abdullahi
Tanko
13
Samuel
Grygar
17
Michal
Frydrych
0
Paixao da Silva
Ewerton
9
David
Buchta
28
Filip
Kubala
77
Gigli
Ndefe
4
Robert
Mišković
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
19
David
Lischka
10
Matěj
Šín
24
Jan
Juroška
21
Jiří
Klíma