st 8.5.2024
Aktuální zprávy

Před zápasem s Boleslaví pivo do skla!

Skvělá zpráva pro všechny fanoušky Baníku. Návštěva sobotního utkání s Mladou Boleslaví (má výkop v 15 hodin) bude zase o něco komfortnější. Poprvé v roce 2024 se bude před utkáním ve Food zóně čepovat pivo do skla!

Že se z návštěvy domácích zápasů Baníku stala společenská událost, která začíná už dvě hodiny před výkopem, v sobotu to tedy bude ve 13 hodin, na to už si fanoušci Baníku zvykli. Zaplněná Food zóna je toho důkazem. "Jsme moc rádi, že naši fanoušci tento zvyk přijali za svůj a ve velkém počtu chodí na městský stadion dvě hodiny před výkopem, protože vědí, že v tu chvíli otevírá naše Food zóna brány," uvedl Matěj Šturala, marketingový a PR manažer Baníku Ostrava. "Dnes vidíme, že se přátelé z řad baníkovců scházejí u stánků či u stolů ve Food zóně a u dobrého jídla i pití si vespolek prodlužují zápasovou náladu," pokračoval Matěj Šturala.

Proto Baník v tomto kalendářním roce poprvé přichází s dalším a podstatným rozšířením nabídky Food zóny, které mělo úspěch už na podzim. "Otevíráme předzápasový Radegast Pub , v němž se bude od 13 hodin čepovat pivo do skla! Tedy něco, co fanouškům udělá radost a před zápasem rozhodně zachutná," dodal marketingový a PR šéf Baníku Ostrava.

15
Patrick
Kpozo
29
Ladislav
Takács
17
Michal
Frydrych
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
9
David
Buchta
30
Jiří
Letáček
77
Gigli
Ndefe
19
David
Lischka
20
Abdullahi
Tanko
13
Samuel
Grygar
12
Tomáš
Rigo
11
Eldar
Šehić
26
Filip
Blažek
0
Paixao da Silva
Ewerton
28
Filip
Kubala
4
Robert
Mišković
24
Jan
Juroška
10
Matěj
Šín
21
Jiří
Klíma
5
Jiří
Boula