út 14.8.2018
JUN

Juniorka s přehledem porazila Slovácko 3:1

Přesvědčivá výhra, přesvědčivý výkon – Baník se ve čtvrtém kole juniorské ligy v úterý ve Vřesině vypořádal se Slováckem 3:1 a vítězství mohlo být klidně i výraznější. Dva góly vstřelil Jakub Bolf, kterého v závěru dobře postavené břevno hostující branky připravilo o hattrick. Třetí gól připojil David Buchta.

Baník po střelecky protrpeném utkání v Karviné tentokrát kouče Daniela Tchuře potěšil i daleko potentnější koncovkou. S chutí hrající domácí výběr měl od startu více ze hry, soustavnou převahu v poli a první šance nedaly na sebe dlouho čekat: tentokrát se už v 9. minutě prosadil po rychlé akci zprava Bolf, který z malého vápna míč pohodlně usměrnil za gólmana Nemravu.

Domácí měli i další příležitosti, ale opět se trefil až Bolf ve 44. minutě, který zužitkoval nekompromisní přízemní ranou pro změnu přihrávku z levého křídla.

Po změně stran se několikrát ve slibných pozicích zjevil Szotkowski, ale ujala se až prudká rána Buchty. Na Švrčkovo snížení mohl znovu odpovědět Bolf, ale jeho lob se v 80. minutě zastavil o břevno.

Fotogalerie

Ohlasy k utkání

DANIEL TCHUŘ: „Jsem rád, že jsme to zvládli za tři body. Hlavně v prvním poločasu byla slušná i naše hra a výkonem jsme navázali na zápas s Karvinou v minulém týdnu. Akorát bych chtěl ještě více hladovosti od kluků ve druhé půli, abychom za dvougólového vedení soupeře dorazili dříve z nějaké brejkové situace.“

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Radovan Murin90100

Informace o utkání

14.
úterý
srpna
Baník VS Slovácko
Juniorská liga

Statistiky

Poločas: 2:0
Branky: 8. a 44. Bolf, 73. Buchta - 76. Švrček. Rozhodčí: Vojkovský – Kotík, Mojžíš.
Diváci: 100

Sestavy

Baník

Murin - Rizvanov, Pokorný, Mešaninov, Russmann (73. Dolba) - Ptáček, Mooc, Buchta, Granečný - Bolf (88. Paraskevas), Szotkowski.

Slovácko

Nemrava – Olšanský, Tkáč, Miklík, Řihák, Rezek (70.Tomaštík), Hajnoš (53.Chytil), Obdržálek, Hellebrand, Krejčík, Švrček.
13
Samuel
Grygar
5
Jiří
Boula
19
David
Lischka
7
Karel
Pojezný
9
David
Buchta
0
Paixao da Silva
Ewerton
17
Michal
Frydrych
29
Ladislav
Takács
21
Jiří
Klíma
10
Matěj
Šín
30
Jiří
Letáček
20
Abdullahi
Tanko
4
Robert
Mišković
28
Filip
Kubala
77
Gigli
Ndefe
35
Jakub
Markovič
11
Eldar
Šehić
26
Filip
Blažek
12
Tomáš
Rigo
24
Jan
Juroška
15
Patrick
Kpozo