út 17.7.2018
A-tým

Baník čeká v Markvartovicích poslední test

Poslední zápas, pak to už naostro vypukne. Baník má ve středečním přípravném utkání s Petřkovicemi závěrečnou šanci odzkoušet sestavu i některé herní prvky před úvodním ligovým duelem proti Jablonci. Zápas se bude hrát v Markvartovicích od 17:30 a majitelé nových baníkovských permic mají vstup zdarma.

Baník se po nepředpokládaném zrušení páteční generálky s Rostovem v Rakousku dostal do prekérní situace, ale nakonec ho v zápasovém rytmu udrží nedaleká Odra Petřkovice. 

„Předně chci Petřkovicím poděkovat, že nám vyšly vstříc. Ten zápas je pro nás důležitý hlavně z hlediska toho, že potřebujeme zápasově vytížit hráče, a nevypadneme tudíž z herního rytmu. Proto jsme rádi, že si tohle utkání můžeme zahrát,“ prohlásil kouč Bohumil Páník.

Na trávník v Markvartovicích vyběhne i tentokrát větší část aktuálního kádru. „Ale podstatnou část utkání už odehrají hráči z hlavní šestnáctky, která bude nominována na pondělní utkání,“ upozornil Bohumil Páník s tím, že nadále mu v kádru schází zranění Petr Breda a Bronislav Stáňa.

Duel startuje v Markvartovicích v 17:30, majitelé baníkovských permic mají vstup zdarma, jinak činí vstupné 30 korun.

5
Jiří
Boula
4
Robert
Mišković
26
Filip
Blažek
10
Matěj
Šín
17
Michal
Frydrych
12
Tomáš
Rigo
24
Jan
Juroška
7
Karel
Pojezný
29
Ladislav
Takács
13
Samuel
Grygar
0
Paixao da Silva
Ewerton
21
Jiří
Klíma
15
Patrick
Kpozo
77
Gigli
Ndefe
28
Filip
Kubala
35
Jakub
Markovič
19
David
Lischka
11
Eldar
Šehić
20
Abdullahi
Tanko
30
Jiří
Letáček
9
David
Buchta