po 23.4.2018
Aktuální zprávy

Na sobotu je už vyprodáno!

Baník po jedenácti měsících znovu hlásí vyprodáno! Dostupná kapacita vstupenek pro sobotní zápas Baník – Sparta byla rozebrána během necelých pěti dnů, šlágr 26. kola HET ligy se tudíž bude odehrávat před zcela zaplněným Městským stadionem.

Nejatraktivnější neobsazená místa uprostřed hlavní a protilehlé tribuny zmizela v předprodeji hned během úvodních hodin, zbylé lístky do bočních sekcí a sektorů za brankami se pak doprodaly v dalších dnech. Už pět dnů před výkopem tak prodejní systémy indikují plnou kapacitu stadionu.

I v návaznosti na velký zájem veřejnosti si klub už v předstihu dovoluje upozornit všechny návštěvníky, aby na zápas dorazili v časovém předstihu, a předešli tak frontám na vstupech na stadion. Brány se tentokrát otevřou už od 13:30 hodin, tedy hodinu a půl před výkopem.

Baník bude mít vyprodaný zápas, respektive tu část stadionu bez sektoru pro hostující fanoušky, poprvé od rozhodujícího druholigového utkání o postup do nejvyšší soutěže proti Znojmu vloni v květnu. I když v srpnu na první domácí zápas proti Slavii pak přišlo na Městský stadion 13 056 diváků, úplně vyprodáno nebylo.

20
Abdullahi
Tanko
24
Jan
Juroška
28
Filip
Kubala
13
Samuel
Grygar
12
Tomáš
Rigo
21
Jiří
Klíma
5
Jiří
Boula
26
Filip
Blažek
35
Jakub
Markovič
30
Jiří
Letáček
17
Michal
Frydrych
0
Paixao da Silva
Ewerton
11
Eldar
Šehić
10
Matěj
Šín
15
Patrick
Kpozo
29
Ladislav
Takács
7
Karel
Pojezný
77
Gigli
Ndefe
19
David
Lischka
4
Robert
Mišković
9
David
Buchta