po 15.1.2018
A-tým

Baník zahájil soustředění na Hané

Dvoufázovým tréninkem v pondělí baníkovci zahájili pětidenní soustředění v Kroměříži. Po dopolední dřině v posilovně mužstvo odpoledne otestovalo i kvalitu místní umělky.

Radim Kučera po deseti dnech téměř bezproblémového průběhu přípravy musel řešit první větší vlnu zdravotních potíží v kádru. Kvůli lehčím zraněním netrénují Tomáš Mičola, Matěj Helešic a Lukáš Pazdera, nemoc a vysoké teploty uvěznily na pokoji brankáře Viktora Budinského a sám pouze kolem hřiště kroužil Martin Sus. Po svalových problémech už naopak v individuálním režimu nabírá ztracenou kondiční sílu Jakub Pokorný.

„Dosud se nám to vyhýbalo, ale naštěstí to nejsou žádné vážné problémy. Jde vesměs o dozvuky toho sobotního zápasu s Trenčínem a kluci by se postupně měli zapojovat zpátky do tréninku. Celý týden budeme ještě prolínat takovou tu hrubou sílu s druhou fází na hřišti a zapojováním herních prvků,“ načrtl Radim Kučera náplň nejbližších dnů pro své svěřence, kteří jsou jako pokaždé ubytováni v Hotelu Octárna.

Celý odpolední trénink v Kroměříži ostřížím zrakem sledoval i nový člen sportovní rady klubu Petr Uličný. „Musím říct, že jsem velmi mile překvapen, jak celé mužstvo šlape a dře. Na hráčích vidím velkou chuť pracovat. Je to opravdu jízda, jen ať to takhle klukům co nejdéle vydrží,“ pochvaloval si trenérský bard.

21
Jiří
Klíma
30
Jiří
Letáček
17
Michal
Frydrych
19
David
Lischka
9
David
Buchta
12
Tomáš
Rigo
7
Karel
Pojezný
0
Paixao da Silva
Ewerton
4
Robert
Mišković
20
Abdullahi
Tanko
5
Jiří
Boula
29
Ladislav
Takács
77
Gigli
Ndefe
24
Jan
Juroška
28
Filip
Kubala
26
Filip
Blažek
10
Matěj
Šín
11
Eldar
Šehić
35
Jakub
Markovič
13
Samuel
Grygar
15
Patrick
Kpozo