po 16.10.2017
Aktuální zprávy

Zprávy z Baníku zdarma v mobilu

Od úterka Baník nabízí svým fanouškům novou komunikační platformu “Baník v mobilu.” Podobnou službu pro své fanoušky nabízí například řada fotbalových klubů v Bundeslize. Ve Slezsku a na Moravě je Baník prvním klubem, který tento typ mobilní digitální komunikace nabídne.

Novou službu jsme připravili ve spolupráci se společnostmi Chytrý Honza a Your Pass,” prohlásil marketingový ředitel Baníku Jindřich Středula. “Věříme, že nová služba “Baník v mobilu” zajistí fanouškům mnohem větší komfort. Nabídne příjemnější a rychlejší formu komunikace. Fanoušci budou mít díky nové platformě například neustále přístup k novinkám, aktuálním informacím nebo slevovým akcím. Na úvod třeba mohou vyhrát setkání s Milanem Barošem a další zajímavé ceny."

Nová služba “Baník v mobilu” se ukládá do mobilu jednoduchým naskenováním QR kódu (viz odkaz, obrázek pod textem nebo například v úterní příloze Moravskoslezského deníku) a pro všechny fanoušky a příznivce Baníku je zdarma.

Fanoušci s iPhony si pro použití služby “Baník v mobilu” nemusí stahovat vůbec žádnou další aplikaci. Na iOS se platforma ukládá do systémové aplikace Wallet. Po načtení QR kódu - ve chvíli, kdy se objeví úvodní stránka - stačí pouze zmáčknout tlačítko “Přidat” (vpravo nahoře) a aplikace se do Wallet uloží automaticky.

Na Androidu existuje podobných aplikací, kteří si poradí s formátem nové služby “Baník v mobilu” více. Ideální je například aplikace “Pass2U”, kterou je potřeba stáhnout do mobilu ještě před naskenováním QR kódu. Kromě služby “Baník v mobilu” může aplikace “Pass2U” spravovat i letenky, vstupenky, nebo rezervace z Booking.com.

STÁHNI SI DO MOBILU ZDE

26
Filip
Blažek
77
Gigli
Ndefe
21
Jiří
Klíma
30
Jiří
Letáček
13
Samuel
Grygar
10
Matěj
Šín
4
Robert
Mišković
19
David
Lischka
9
David
Buchta
24
Jan
Juroška
12
Tomáš
Rigo
7
Karel
Pojezný
11
Eldar
Šehić
20
Abdullahi
Tanko
5
Jiří
Boula
29
Ladislav
Takács
17
Michal
Frydrych
35
Jakub
Markovič
28
Filip
Kubala
0
Paixao da Silva
Ewerton
15
Patrick
Kpozo