po 11.9.2017
A-tým

Robert Hrubý: Hrajeme docela slušný fotbal

Jeho výstavní rána pod břevno spustila stavidla. Robert Hrubý svým třetím gólem v sezoně zahájil poslední ofenzívu bílomodrých, kterou nakonec smazali dvougólovou ztrátu a proti Jablonci urvali bod. „Mohli jsme klidně i vyhrát, ale i za ten bod musíme být po takovém průběhu rádi,“ řekl střední záložník.

V závěru jste Jablonec dostali pod drtivý tlak. Proč jste se ale přes hodinu nemohli prosadit?

První poločas nám moc nevyšel. Snažili jsme se to prokombinovat středem hřiště, ale uprostřed to bylo hrozně zahuštěné. Ve druhém poločase jsme hru ale roztáhli více do stran a to nám pomohlo. Začali jsme se dostávat do šancí a přišly i góly.

To už jste ale prohrávali o dvě branky.

Je hrozná škoda, že to vždy musíme dohánět, protože jinak, myslím, nehrajeme vůbec špatně. Ale soupeři v první lize umí být neskutečně produktivní. My jsme Jablonec pustili do dvou šancí a oni to proměnili. Ale ukázali jsme charakter týmu a já jsem rád, že jsme se takhle semkli a zvládli jsme to vyrovnat. Ještě jsme tam měli pár šancí, kdy jsme to mohli úplně otočit.

Věřili jste i za stavu 0:2?

O poločase jsme si, že když jsme to s Teplicemi zvládli otočit z 0:2, můžeme i teď z 0:1. Oni bohužel ve druhé půlce ze standardky dali druhý gól. Už jsme si pak říkali, že bychom mohli přestat soupeřům dávat náskok. Myslím, že hrajeme slušný fotbal, jen vzadu to udržet s nulou. Na defenzívu myslíme všichni, ale Jablonec i Teplice tady prostě proměnili všechny šance. 

21
Jiří
Klíma
0
Paixao da Silva
Ewerton
7
Karel
Pojezný
15
Patrick
Kpozo
20
Abdullahi
Tanko
24
Jan
Juroška
28
Filip
Kubala
13
Samuel
Grygar
5
Jiří
Boula
19
David
Lischka
11
Eldar
Šehić
26
Filip
Blažek
9
David
Buchta
17
Michal
Frydrych
12
Tomáš
Rigo
77
Gigli
Ndefe
29
Ladislav
Takács
10
Matěj
Šín
30
Jiří
Letáček
35
Jakub
Markovič
4
Robert
Mišković