pá 18.8.2017
Aktuální zprávy

Do Ostravy dorazila první zásilka fanouškovských dresů

Dlouho očekávané nové dresy Baníku pro fanoušky budou v prodeji na druhém domácím zápase s Teplicemi. 

“Nové dresy jsme chtěli mít v prodeji již na prvním domácím zápase se Slavií. Bohužel nám je české zastoupení Adidasu nestihlo dodat včas. Celosvětové dodací lhůty Adidasu se počítají v řádech čtvrtletí, a přestože jsme fanouškovské dresy objednávali brzy na jaře, do Ostravy dorazily až v srpnu,” vysvětluje obchodní a marketingový ředitel Baníku Jindřich Středula.

“Možná jsme si to trochu zavinili sami, protože jsme pro naše hráče nevybrali nějaký starý výběhový model, ale naopak typ dresu, o který je v Evropě enormní zájem,” říká s nadsázkou Středula, který v červenci vyvolal jednání s Adidasem o urychlení dodávek. “Zpočátku to totiž vypadalo, že nové dresy dorazí do Ostravy až na konci října. To pro nás bylo samozřejmě nepřijatelné,” dodává Středula.

Nové dresy budou poprvé v prodeji na Městském stadionu v Ostravě v sobotu ve stáncích oficiálního klubového fanshopu. Dospělé dresy se budou prodávat ve dvou variantách. Za 1190 Kč (čistý nový dres s logem Baníku) a 1590 Kč (nový dres s logem Baníku a logy všech partnerů). “Ve srovnání s loňským rokem jsme jich objednali trojnásobek, tak snad se dostane na všechny zájemce,” říká závěrem Jindřich Středula z Baníku. 

Zbylé dresy se budou prodávat od pondělí v kamenné prodejně ve Fanshopu na Bazalech.

29
Ladislav
Takács
21
Jiří
Klíma
30
Jiří
Letáček
24
Jan
Juroška
77
Gigli
Ndefe
20
Abdullahi
Tanko
15
Patrick
Kpozo
19
David
Lischka
13
Samuel
Grygar
11
Eldar
Šehić
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
17
Michal
Frydrych
28
Filip
Kubala
4
Robert
Mišković
10
Matěj
Šín
26
Filip
Blažek
5
Jiří
Boula
9
David
Buchta
0
Paixao da Silva
Ewerton
12
Tomáš
Rigo