pá 23.6.2017
A-tým

Baníkovce čeká první zápasový test

Kolotoč přípravných utkání se roztáčí. Baník se v zápasové premiéře pod koučem Radimem Kučerou v sobotu v Dětmarovicích, v malé obci na hlavním tahu mezi Bohumínem a Karvinou, poměří s MFK Karviná. Výkop byl stanoven na 11:00, vstupné je 40 korun, permanentky na zápas neplatí.

Baník soubojem s dalším prvoligistou završí úvodní týden letní přípravy, v němž si nový trenér stále především uceluje obrázek o svém novém mužstvu.

„Pořád se ještě seznamujeme a já všechny hráče poznávám. Určitě bych chtěl vidět všechny hráče v akci, protože trénink a zápas je něco jiného. Postupně bychom pak ten kádr měli nějakým způsobem zužovat. Ale to je spojeno a navázáno i na příchod možných posil,“ řekl Radim Kučera.

Jisté je, že proti Karviné nenastoupí Milan Baroš, který by se k týmu měl připojit v příštím týdnu, ani rekonvalescenti Tomáš Mičola s Arťomem Mešaninovem. Od mužstva se dnes odpojil i testovaný srbský záložník Luka Sindjić.

Fanoušky, kteří se na zápas chystají, upozorňujeme, že ke vstupu neopravňují permanentní vstupenky. Pořadatelem utkání je domácí SK Dětmarovice, nikoliv Baník.

35
Jakub
Markovič
77
Gigli
Ndefe
19
David
Lischka
12
Tomáš
Rigo
11
Eldar
Šehić
30
Jiří
Letáček
13
Samuel
Grygar
0
Paixao da Silva
Ewerton
10
Matěj
Šín
26
Filip
Blažek
4
Robert
Mišković
28
Filip
Kubala
5
Jiří
Boula
21
Jiří
Klíma
17
Michal
Frydrych
24
Jan
Juroška
7
Karel
Pojezný
20
Abdullahi
Tanko
15
Patrick
Kpozo
29
Ladislav
Takács
9
David
Buchta