st 29.3.2017
A-tým

Baník se znovu sešel téměř kompletní

Chyběl už jen dlouhodobě zraněný Dyjan Carlos De Azevedo. Vlastimilu Petrželovi se ve středu do mužstva z reprezentačních akcí vrátili Robert Hrubý, Matěj Helešic i Denis Granečný a Baník znovu po devíti dnech mohl zabírat v kompletním složení.

Zpět jsou reprezentanti, zpět jsou i hráči, kteří marodili. S mužstvem se opět připravují Tomáš Hučko a Ondřej Chvěja, a alespoň na o berlích se dnes na Bazaly dobelhal i zraněný Brazilec.

„Je to ještě na delší dobu, vypadá to, že ještě dva týdny budu muset chodit o berlích,“ pronesl smutně Dyjan Carlos De Azevedo, který se zranil minulý týden na jednom z tréninků a musel se podrobit operaci zanártní kůstky.

Baníkovci mají pořád ještě čtyři dny do zápasu s Vlašimí, který se tentokrát na Městském stadionu odbude v netradiční době – v neděli od 13:30. Trenér Vlastimil Petržela už po Opavě na hráče apeloval, aby neusnuli na vavřínech. „Doufám, že potvrdíme body z Opavy. V Opavě jsme zvládli jeden důležitý zápas, ale soutěž jde dále a vůbec nic není rozhodnuto. Věřím, že si to hráči uvědomují, už po utkání v Opavě jsme si to šatně zdůrazňovali,“ konstatoval kouč.

Lístky na nedělní zápas jsou už od minulého týden v prodeji.

35
Jakub
Markovič
9
David
Buchta
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
77
Gigli
Ndefe
24
Jan
Juroška
13
Samuel
Grygar
21
Jiří
Klíma
26
Filip
Blažek
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka
10
Matěj
Šín
17
Michal
Frydrych
4
Robert
Mišković
5
Jiří
Boula
20
Abdullahi
Tanko
0
Paixao da Silva
Ewerton
30
Jiří
Letáček
12
Tomáš
Rigo
7
Karel
Pojezný
29
Ladislav
Takács