po 29.4.2024
A-tým

Nadstavba zná jízdní řád

Baník obsadil po základní části čtvrté místo, což je jeho nejlepší umístění od roku 2010, a po roční odmlce si znovu zahraje ve skupině o titul. Jaký je program nadstavby?

Čtvrtým místem si Baník zajistil výhodu ostravského prostředí v obou zápasech proti největším konkurentům. Nadstavbu začíná v sobotu na Slavii, pak hostí Mladou Boleslav, jede na Spartu a do Plzně a v posledním utkání přivítá Slovácko.

„Víme, že nám domácí zápasy na jaře moc nevyšly, ale znám sílu našeho mužstva a jsem prostě přesvědčen o tom a klukům věřím, že v nadstavbě to prolomíme a budeme úspěšní. Chceme si jít za tím naším cílem, za čtvrtým místem,“ řekl trenér Pavel Hapal.

Rozpis skupiny o titul je od neděle znám, ale změny nelze s určitostí ještě úplně vyloučit. Baník však počítá se zveřejněnými termíny: dva klíčové termíny jsou sobota 11. května, kdy Baník od 15:00 ve veledůležitém klání hostí Mladou Boleslav, a neděle 26. května, kdy na Městském stadionu dost možná v rozhodujícím utkání změří síly se Slováckem.

5
Jiří
Boula
4
Robert
Mišković
9
David
Buchta
24
Jan
Juroška
19
David
Lischka
13
Samuel
Grygar
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
20
Abdullahi
Tanko
21
Jiří
Klíma
29
Ladislav
Takács
35
Jakub
Markovič
30
Jiří
Letáček
77
Gigli
Ndefe
11
Eldar
Šehić
10
Matěj
Šín
0
Paixao da Silva
Ewerton
12
Tomáš
Rigo
7
Karel
Pojezný
26
Filip
Blažek
17
Michal
Frydrych